Norrelid

Enhetsbilder_norrelid.jpg

Kontakt

Norrelid särskilda boende
Pär Lagerkvists väg 15
352 43 Växjö

Välkomen till Norrelid, ett särskilt boende centralt beläget i Växjö. Hos oss bor du i en trivsam miljö med närhet till stadens affärer, restauranger, caféer, bibliotek, avkopplande grönområden och Växjö domkyrka.

Norrelid består av 72 lägenheter fördelade på åtta enheter varav fyra enheter är avsedda för personer med en demenssjukdom. Varje enhet har gemensamma utrymmen såsom kök, matsal, balkonger samt ett stort allrum där vi träffar varandra, intar måltider, ser på TV eller dricker en kopp kaffe. I vår gemensamma trädgård anordnar vi under vår- och sommarmånaderna uteaktiviteter, fester, grillkvällar och besöker vårt café.

Varje lägenhet är på 33-40 kvadratmeter med egen dusch, toalett, diskbänk, kylskåp och med uteplats eller fransk balkong. Du inreder din lägenhet med eget bohag efter önskemål.

I entréplan finns en reception som är bemannad måndag till fredag. Receptionen skapar en välkomnande atmosfär där vi besvarar frågor samt hjälper besökare att komma tillrätta. I anslutning till receptionen finns en kioskvagn där vi säljer godis, dryck och enklare hygienartiklar.

Norlandia är på uppdrag av Växjö kommun ansvarig för driften av verksamheten. Under ledning av två verksamhetschefer arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och en kultur- och aktivitetsansvarig medarbetare med vård och omsorg till dig som boende.
 

Kontakt

Norrelid särskilda boende
Pär Lagerkvists väg 15
352 43 Växjö

14712526_691711000997158_7320407648216894223_o.jpg

Ønsker du å bo på et nydelig seniorpensjonat i Nordstrand?

Opplever du at det kommunale tilbudet ikke er nok? Krever du høyere standard for deg og dine? Besøk oss på Villa Nordstrand! Et seniorpensjonat av høyeste kvalitet!

Les mer om Villa Nordstrand her