Björknäsgården

Boden_webb_puff.png

Kontakt

Norlandia Björknäsgården​​​​​​​
Björknäsgränd 1
961 64 Boden

Hanna Malmström
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)72 155 96 84
E-post: hanna.malmstrom@norlandia.com

Välkommen till Norlandia Björknäsgården, Norrbottens modernaste äldreboende som i skrivande stund är under byggnation. Inflyttningsdatum är satt till 1 november 2019 då vi välkomnar våra första boende. Verksamheten kommer erbjuda 126 lägenheter i en toppmodern fastighet med generösa gemensamhetsutrymmen samt en vidsträckt utemiljö.

Fastigheten kommer bestå av två huskroppar som byggs ihop med en ljus, öppen entré med en informationscentral och ett kafé. I anslutning till entrén byggs en samlingssal med en kapacitet på 80 personer vilket möjliggör att anordna såväl större som mindre aktiviteter och evenemang. Fastigheten innehåller även ett orangeri, bibliotek och solrum samt en gemensam inglasad terrass som kan nyttjas året om. Utemiljön kommer präglas av rogivande grönområden, uppvärmda promenadstråk samt ett utegym anpassat för äldre.

Från och med inflyttningsdagen 1 november 2019 kommer Norlandia på uppdrag av Bodens kommun ansvara för driften av verksamheten. Under ledning av verksamhetschef kommer omsorgspersonal, sjuksköterskor, aktivitetsansvarig, arbetsterapeut och fysioterapeut erbjuda en god, säker och individanpassad vård och omsorg.

Varmt välkommen till Norlandia Björknäsgården och ett gott liv – varje dag!

Kontakt

Norlandia Björknäsgården​​​​​​​
Björknäsgränd 1
961 64 Boden

Hanna Malmström
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)72 155 96 84
E-post: hanna.malmstrom@norlandia.com

Närstående.jpg
Boende och närstående
Medarbetare.jpg
Medarbetare
Uppdragsgivare2.jpg
Uppdragsgivare