Närlunda Park

Närlunda_Park_Helsingborg_fasad2.jpg

Kontakt

Närlunda Park
Närlundavägen 30
252 75 Helsingborg

Marie Olsson
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)70 243 18 21
E-post: marie.olsson@norlandia.com

Välkommen till Närlunda Park, framtidens trygghetsboende med gemenskap, service och trygghet. Vi erbjuder ett privat trygghetsboende med hög standard i alla lägenheter, stora som små. Här får du sällskap, stimulans, trygghet och den service du önskar. Helt enkelt ett gott liv – varje dag. Närlunda Park ligger precis intill Jordbodalen med dess vackra omgivningar och natur. Det är nära till vårdcentral och stadsbussarna går precis utanför med endast några minuters färd in till centrala Helsingborg. Det finns bra parkeringsmöjligheter för både boende och besökare.

Här hos oss rår du om dig själv samtidigt som det alltid finns andra hyresgäster i närheten för en stunds samvaro i ett av de trevliga sällskapsrummen. Om du behöver hjälp med något är det bara att prata med din Husfru. Hon finns i huset och hjälper till med det mesta – allt från byta en lampa i lägenheten till att boka tid till frisör, fotvård, taxi, etc.

Vi värderar trygghet mycket högt. Det gör också våra hyresgäster och deras anhöriga. Därför är Närlunda Park och dess lägenheter helt handikappanpassade. En hiss finns i direkt anslutning till ingången och den tar boende och besökare till alla våningar. Närlunda Parks port är alltid låst, vilket gör att endast behöriga har tillgång till huset. 

Kontakt

Närlunda Park
Närlundavägen 30
252 75 Helsingborg

Marie Olsson
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)70 243 18 21
E-post: marie.olsson@norlandia.com

Följ oss på Facebook

 

Närstående.jpg
Boende och närstående
Medarbetare.jpg
Medarbetare
Uppdragsgivare2.jpg
Uppdragsgivare