Torsdagen den 1 oktober upphävdes besöksförbudet på Sveriges vård- och omsorgsboenden. Vi välkomnar beslutet och följer Socialstyrelsens och Folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer Läs mer här.

Slomarp

Enhetsbilder_Slomarp.jpg

Kontakt

Slomarps vårdboende
Hultvägen 6A
595 44 Mjölby

Susanne Hallberg Brandt
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)142 857 10
E-post: susanne.hallberg.brandt@norlandia.com

Välkommen till Slomarp, ett vårdboende beläget strax utanför centrala Mjölby. Hos oss bor du i en trivsam miljö mitt i härliga grönområden.

Verksamheten är ett demensboende och består av fem enheter med 92 platser varav 86 är boendeplatser och sex korttidsplatser. Verksamheten omfattar även dagverksamheten Treklövern där deltagarna dagligen kan ta del av ett brett utbud av aktiviteter.

Storleken på lägenheterna är på ca 35 kvadratmeter med egen dusch, toalett, diskbänk och kylskåp. Varje enhet har gemensamma utrymmen såsom kök, matsal samt ett stort allrum där vi umgås, intar måltider, ser på TV eller dricker en kopp kaffe. I vår gemensamma samlingssal och i trädgården anordnar vi under vår- och sommarmånaderna uteaktiviteter, fester och grillkvällar.

Norlandia är på uppdrag av Mjölby kommun ansvarig för driften av verksamheten. Under ledning av verksamhetschef arbetar teamledare, undersköterskor, kock, sjuksköterskor och arbetsterapeut med vård och omsorg till dig som boende.
 

Kontakt

Slomarps vårdboende
Hultvägen 6A
595 44 Mjölby

Susanne Hallberg Brandt
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)142 857 10
E-post: susanne.hallberg.brandt@norlandia.com

Aktivitetsprogram

/resources/aktiviteter.jpg

Speciella Events

/resources/events.jpg
 

Närstående.jpg
Boende och närstående
Medarbetare.jpg
Medarbetare
Uppdragsgivare2.jpg
Uppdragsgivare