Stora Alsike

Alsike_puff_web_small.png

Kontakt

Norlandia Stora Alsike 
Brunnbyvägen 48
741 47 Knivsta

Anna Lindström 
Regionchef 
Tel: +46 (0)76 501 30 23 
​​​​​​​E-post: anna.lindstrom@norlandia.com  

Välkommen till Norlandia Stora Alsike, ett modernt äldreboende som i skrivande stund är under byggnation. Vi öppnar i januari 2020 då vi välkomnar våra första boende. Verksamheten kommer erbjuda 54 lägenheter i en toppmodern fastighet med generösa gemensamhetsutrymmen och en rogivande utemiljö. Vår inriktning är natur & hälsa.

Stora Alsike ligger i centrala Alsike strax utanför Knivsta med goda kommunikationer in till Uppsala. Fastigheten utformas med en öppen och ljus entré vilket skapar en välkomnande atmosfär. I direkt anslutning finns en samlingssal där vi kommer anordna större såväl som mindre aktiviteter och evenemang. Fastigheten innehåller även ett inglasat orangeri som kommer kunna nyttjas året om. Utemiljön kommer präglas av promenadstråk och rogivande grönområden som uppmuntrar till avkoppling såväl som hälsofrämjande aktiviteter.

Från och med januari 2020 kommer vi driva Stora Alsike som egen regi och vi välkomnar äldre från hela Sverige. Under ledning av verksamhetschef kommer omsorgspersonal, sjuksköterskor, kockar och rehabpersonal erbjuda en god, säker och individanpassad vård och omsorg.

Varmt välkommen till Norlandia Stora Alsike och ett gott liv – varje dag!

Kontakt

Norlandia Stora Alsike 
Brunnbyvägen 48
741 47 Knivsta

Anna Lindström 
Regionchef 
Tel: +46 (0)76 501 30 23 
​​​​​​​E-post: anna.lindstrom@norlandia.com