Årstaviken Hotell

  • Årstaviken Hotell
  • Årstaviken_utsikt.jpg
  • Årstaviken_rom2.jpg
  • Årstaviken_rom1.jpg
  • Årstaviken_bad.jpg
  • Årstaviken_Resepsjon.jpg
  • Årstaviken_resepsjonsdisk.jpg
  • Årstaviken_restaurant.jpg
  • Årstaviken_sittegruppe.jpg
  • Årstaviken kokk
  • Årstaviken_terassen.jpg
  • Årstaviken_buffet.jpg

Årstaviken Hotell är beläget på Södersjukhusets område på Södermalm i Stockholm. Omgivningarna präglas av gröna och lummiga naturområden med en av Stockholms vackraste utsikter över Årstaviken. Inom promenadavstånd har du tillgång till Södermalms pulserande storstadsliv och Skanstullområdets boutiquer, restauranger, caféer och gallerier.

Hotellets reception ligger på plan 4 och är bemannad 24/7. Incheckning sker från kl. 15.00 och utcheckning senast kl. 12.00. I receptionen kan du köpa kioskvaror, dryck, lättare rätter och hygienartiklar dygnet runt.

 

 

Kontakt

Årstaviken Hotell
Hjalmar Cederströms gata 5
118 61 Stockholm

Telefon: +46 (0)8 501 10 400
E-post: arstaviken@norlandia.com

Boka online

Hotell
Checka in
Checka ut
 

Följ oss på facebook

 
Arstaviken kokk

Veckans meny

Välkommen till Årstavikens lunch- och middagsbuffér

Till samtliga bufféer i Årstavikens restaurang dukar vi upp en
härlig salladsbuffé, kallskuret samt nybakat bröd och smör.
Måltidsdryck, kaffe och te ingår i priset.

Ett vegetariskt alternativ serveras varje dag, lunch som middag.
• Pris lunchbuffé: 85 kr (köp ett 10-klippkort och vi bjuder på en lunch)
• Pris middagsbuffé: 145 kr

Måndag 17 december
Lunchbuffé 
• Cevapcici med ajvar relish, gräddfil & ris
• Tempurabakad torskfilé med remouladsås.

Middagsbuffé
• Ungersk gulasch på fläsk med tagliatelle och gräddfil.

• Spenat- och skaldjursgratinerad hokifilé med dillpotatis.

Tisdag 18 december
Lunchbuffé
• Köttbullar med gräddsås lingon och kokt potatis.
• Gratinerad fiskfilé med kräftstjärtar, dill & vitvinssås.

Middagsbuffé
•  Franska kyckling med champinjoner mini lök, rödvin och klyftpotatis
•  Sprödbakad rödspättafilé med tartarsås, citron och kokt potatis.

Onsdag 19 december
Lunchbuffé
• Kebab-panna med tillbehör.
• Gratinerad hokifilé i hummersås med gröna ärtor.

Middagsbuffé 
• Husets Lasagne med riven ost
• Laxpudding med skirat smör och haricots Verts.

Torsdag 20 december
Lunchbuffé
• Mexikansk chili-köttgryta med ris
• Thai-fiskgryta med kokosmjölk ingefära röd curry.

Middagsbuffé
• wienerfärslimpa med gräddsås vinbärsgelé rostad potatis och lingon
• Västerbotten bakad sejfilé med tomatsås

Fredag 21 december
Lunchbuffé
• Ostgratinerad tortilla med mangosalasa
• Saffransgratinerad sejfilé med soltorkad tomat

Middagsbuffé
• Fläskschnitzel med madeirasky stekt potatis ansjovis gröna ärtor.
• Husets Paella med fisk och skaldjur tomatsås och wasaiyohurt.

Lördag 22  december
Lunchbuffé
• Köttbullar med gräddsås & lingon
• Gratinerad fiskfilé med saffran champinjoner och krabba

Middagsbuffé
• Tacopanerad kycklingfilé med salsa och gräddfil 
• Hoki och lax-sauté med tomat purjolök och jasmin.

Söndag 23 december
Lunchbuffé
• Ungersk gulasch serveras med gräddfil och grönskasris.
• Sprödbakad sejfilé fylld med dill och räkor samt dillpotatis.

Middagsbuffé
• Lammkorv serveras med kryddig couscous &tzatziki
• Husets laxlasagne med riven ost.

Varmt välkomna och smaklig måltid!

 

Vad kännetecknar ett patienthotell?

/resources/care-hotels/Pasienthotell.jpg

@Norlandia - Always

/resources/care-hotels/Always-at-Care-Hotels.jpg