Årstaviken Hotell

  • Årstaviken Hotell
  • Årstaviken_utsikt.jpg
  • Årstaviken_rom2.jpg
  • Årstaviken_rom1.jpg
  • Årstaviken_bad.jpg
  • Årstaviken_Resepsjon.jpg
  • Årstaviken_resepsjonsdisk.jpg
  • Årstaviken_restaurant.jpg
  • Årstaviken_sittegruppe.jpg
  • Årstaviken kokk
  • Årstaviken_terassen.jpg
  • Årstaviken_buffet.jpg

Årstaviken Hotell är beläget på Södersjukhusets område på Södermalm i Stockholm. Omgivningarna präglas av gröna och lummiga naturområden med en av Stockholms vackraste utsikter över Årstaviken. Inom promenadavstånd har du tillgång till Södermalms pulserande storstadsliv och Skanstullområdets boutiquer, restauranger, caféer och gallerier.

Hotellets reception ligger på plan 4 och är bemannad 24/7. Incheckning sker från kl. 15.00 och utcheckning senast kl. 10.00. I receptionen kan du köpa kioskvaror, dryck, lättare rätter och hygienartiklar dygnet runt.

 

 

Kontakt

Årstaviken Hotell
Hjalmar Cederströms gata 5
118 61 Stockholm

Telefon: +46 (0)8 501 10 400
E-post: arstaviken.hotell@norlandia.com

Boka online

Hotell
Checka in
Checka ut
 

Följ oss på facebook

 
Arstaviken kokk

Veckans meny

Välkommen till Årstavikens lunch- och middagsbuffér

Till samtliga bufféer i Årstavikens restaurang dukar vi upp en
härlig salladsbuffé, kallskuret samt nybakat bröd och smör.
Måltidsdryck, kaffe och te ingår i priset.

Ett vegetariskt alternativ serveras varje dag, lunch som middag.
Pris lunchbuffé: 90 kr (köp ett 10-klippkort och vi bjuder på en lunch
Pris middagsbuffé: 145 kr

Måndag 18 februari
Lunchbuffé 
* Cevapcici med ajvar relish, gräddfil & ris
* Gratinerad fiskfilé med kräftstjärtar dill & vitvinssås

Middagsbuffé
* Kåldolmar med potatispuré rödvinssås och lingon
* Spanska fisk & skaldjurs gryta med saffrans-aioli

Tisdag 19 februari
Lunchbuffé
* Stekt falukorv med stuvade makaroner
* Tempurbakad torskfilé med remouladsås

Middagsbuffé
* Fläskschnitzel med rödvinssås och klyftpotatis
* Gratinerad mandelfisk med vitvinssås

Onsdag  20 februari
Lunchbuffé
* Taco buffé med tillbehör
* Saffransgratinrad fiskfilé med kräftstjärtar

Middagsbuffé 
*
*  ( abonnerat )

Torsdag 21 februari
Lunchbuffé
* Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis
* Thai fiskgryta med kokosmjölk, ingefära, röd curry

Middagsbuffé
* Helstekt fläskkarré med plommonsky , äpplemos och bakad potatis
* Västerbotten-bakad sejfilé med tomatsås

Fredag  22 februari
Lunchbuffé
* Grekisk färsbiffar med tomatsås och stekt potatis.
* Husets laxpudding med skirat smör

Middagsbuffé
* Ungersks gulasch på svensk nötkött med tagliatelle och gräddfil
* Stekt sej-piccata med tomatsås och ris

Lördag 23  februari
Lunchbuffé
* Mozzarella överbakad kycklingfilé med pastasallad
*mandelöverbakad sejfilé

Middagsbuffé
* Oxjärpar med gräddsås och lingon
* Thaifiskgryta med kokos, ingefära och jasminris.

Söndag 24 februari 
Lunchbuffé
* Pasta penne gratäng med biff och svamp
* Sprödbakad torskfilé med skarpsås & citron

Middagsbuffé
* Indisk kycklinggryta med Raita
* Fiskgratäng med räkor vitt vin och purjolök

Varmt välkomna och smaklig måltid!

 

Vad kännetecknar ett patienthotell?

/resources/care-hotels/Pasienthotell.jpg

@Norlandia - Always

/resources/care-hotels/Always-at-Care-Hotels.jpg