Årstaviken Hotell

  • Årstaviken Hotell
  • Årstaviken_utsikt.jpg
  • Årstaviken_rom2.jpg
  • Årstaviken_rom1.jpg
  • Årstaviken_bad.jpg
  • Årstaviken_Resepsjon.jpg
  • Årstaviken_resepsjonsdisk.jpg
  • Årstaviken_restaurant.jpg
  • Årstaviken_sittegruppe.jpg
  • Årstaviken kokk
  • Årstaviken_terassen.jpg
  • Årstaviken_buffet.jpg

Årstaviken Hotell är beläget på Södersjukhusets område på Södermalm i Stockholm. Omgivningarna präglas av gröna och lummiga naturområden med en av Stockholms vackraste utsikter över Årstaviken. Inom promenadavstånd har du tillgång till Södermalms pulserande storstadsliv och Skanstullområdets boutiquer, restauranger, caféer och gallerier.

Hotellets reception ligger på plan 4 och är bemannad 24/7. Incheckning sker från kl. 15.00 och utcheckning senast kl. 10.00. I receptionen kan du köpa kioskvaror, dryck, lättare rätter och hygienartiklar dygnet runt.

 

 

Kontakt

Årstaviken Hotell
Hjalmar Cederströms gata 5
118 61 Stockholm

Telefon: +46 (0)8 501 10 400
E-post: arstaviken.hotell@norlandia.com

Boka online

Hotell
Checka in
Checka ut
 

Följ oss på facebook

 
Arstaviken kokk

Veckans meny

Välkommen till Årstavikens lunch- och middagsbuffér

Till samtliga bufféer i Årstavikens restaurang dukar vi upp en
härlig salladsbuffé, kallskuret samt nybakat bröd och smör.
Måltidsdryck, kaffe och te ingår i priset.

Ett vegetariskt alternativ serveras varje dag, lunch som middag.
Pris lunchbuffé: 90 kr (köp ett 10-klippkort och vi bjuder på en lunch)
Pris middagsbuffé: 145 kr

Måndag 19 augusti 
Lunchbuffé 
* Grekiska färsbiffar med tzatziki och klyftpotatis 
* Fiskfilé Florentine al Forno med vitvinssås 

Middagsbuffé
* Ugnsbakad falukorv med pepparrot, senap, creme fraiche och potatispuré  
* Sprödbakad sejfilé fyllda med räkor och dill  

Tisdag 20 augusti 
Lunchbuffé
* Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor 
* Portugisisk fisk- & skaldjusgryta med chiliaioli 

Middagsbuffé
* Italiensk pesto-kyckling med pastasallad och basilikacreme  
* Sprödbakad flundrafilé med tartarsås, citron och kokt potatis  

Onsdag 21 augusti 
Lunchbuffé
* Fläskschnitzel med rödvinssås och gröna ärtor 
* Dragon- & senapsöverbakad sejfilé med haricots verts 

Middagsbuffé 
* Nötköttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré 
* Laxfärsbiffar med vitvinssås, citron och kokt potatis 

Torsdag 22 augusti 
Lunchbuffé
* Pasta Farfalle Bolognaise med riven ost 
* Fisk- & skaldjurswok med nudlar  

Middagsbuffé
* Thai Wok med biff, bambuskott, ingefära, grönsaker och jasminris 
* Gratinerad hokifilé med skaldjur och kokt potatis 

Fredag  23 augusti 
Lunchbuffé
* Orientalisk biff med koksmjölk och jasminris 
* Fransk fisk- & skaldjursauté med aioli 

Middagsbuffé
* Husets lasagne med riven gran padano  
* Asiatisk fisk- & skaldjursgryta med kokos, lime och röd curry  

Lördag 24 augusti 
Lunchbuffé
* Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med pastasallad och basilikakräm 
* Mandelöverbakad sejfilé  

Middagsbuffé
* Oxjärpar med gräddsås och lingonsylt 
* Thaigryta med kokos, ingefära och jasminris 

Söndag 25 augusti 
Lunchbuffé
* Pasta penne-gratäng med biff och svamp 
* Sprödbakad torskfilé med skarpsås och citrol 

Middagsbuffé
* Indisk kycklinggryta med raita 
* Fiskgratäng med räkor, vitt vin och purjolök 

Varmt välkomna och smaklig måltid!

 

Vad kännetecknar ett patienthotell?

/resources/care-hotels/Pasienthotell.jpg

@Norlandia - Always

/resources/care-hotels/Always-at-Care-Hotels.jpg