Torsdagen den 1 oktober upphävdes besöksförbudet på Sveriges vård- och omsorgsboenden. Vi välkomnar beslutet och följer Socialstyrelsens och Folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer Läs mer här.

White_guide_logo2.png

Hagalidsgården trefaldigt nominerad till White Guide pris

Vår verksamhet Hagalidsgården i Västerås är nominerad till matpriset White Guide Senior 2016 i hela tre kategorier! Årets seniormåltid, årets boendechef i Pia Sjölund och årets stjärna i Jannica Pettersson.

Det är 10 nominerade i varje kategori och bedömingen är gjord av en jury som provat luncher på drygt 250 seniorboenden, skolor och förskolor i Sverige. 

För att bli nominerad och vinna de olika kategorierna ska följande kriterier uppnås:

Årets Seniormåltid
Smak, måltidsmiljö, engagemang, variation, lyhördhet, kommunikation och bemötande är några av de parametrar vi bedömer när vi provar maten på äldreboenden runt om i Sverige.

Årets Boendechef
Priset ”Årets Boendechef” går till en person som med kunskap, fokus och envishet förmår integrera måltiderna i helhetsupplevelsen – och som inser att god mat kan vara en central del i vården och omsorgen.

Priset Årets Stjärna 
Går till en person som med driv, nyfikenhet, kreativitet, engagemang och små medel – bidragit till att höja måltidsupplevelsen för sina äldre matgäster.

Prisutdelningen sker den 13 september i Malmö. Vi håller tummarna!

Mer information finns på White Guide Seniors hemsida