Enligt regeringsbeslut 1 april 2020 råder besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar dessa åtgärder med anledning av smittspridning av Coronavirus. Läs mer här.

kvalitetsmasa17.png

Kom och träffa oss på Kvalitetsmässan 2017

Norlandia är på plats på Svenska Mässan i Göteborg som en av utställarna på Kvalitetsmässan 2017. Evenemanget går av stapeln 14-16 november och årets tema är "Det nya Sverige". Sveriges partiledare är på plats och programmet bjuder på en rad intressanta seminarier och öppna forum inom skola & utbildning, vård & omsorg, ledarskap & utveckling samt samhälle.

Mat & måltider, unga & äldre och Sveriges modernaste äldreboende - det är årets teman i Norlandias mässmonter. Norlandias Kost & Måltidschef Patrik Karlberg är på plats och bjuder besökarna på hemmagjorda Smoothies & Wraps och berättar om Norlandias måltidskoncept Mat Med Smak. Vi berättar om Norlandias Generationskoncept där vi kombinerar förskola och äldreomsorg i en och samma fastighet, samt visar de senaste bilderna på vårt nya äldreboende Björknäs i Bodens kommun - Sveriges modernaste äldreboende. Vi ses på plan 2 i monter G06:08.

Kort om Kvalitetsmässan

Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattningtilld idag 150 utställare, 4 400 konferensdeltagare och totalt 7 500 besökare. Årets tema är "Det nya Sverige" - Sverige är ett land i snabb omvandling, på många sätt. Den svenska välfärden förändras i takt med nya tider, nya utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer för bättre verksamheter är en förutsättning för att behålla en välfärd i världsklass. Sveriges partiledare samt namnkunniga talare och inspiratörer deltar.
Läs mer: http://kvalitetsmassan.se